EntrepreneurshipPodcast

Det skjer mye i hovedstaten for tiden. Økonomien blomstrer, noe som betyr at flere tør å satse på å starte sin egen bedrift, men det å drive sin egen virksomhet er ingen enkel sak. For å hjelpe det med å komme i gang så skal Imaginary lanserer en podcast som skal hjelpe deg med det å drive en bedrift. Velkommen til Gründer-podden.

Nøkkelen til å unngå fallgruvene er å følge godt med på de som har gått veien før deg og seiret. Det er ikke alltid like enkelt å komme tett innpå de entreprenørene som har funnet sin niche i markedet, derfor har Imaginary bestemt seg for å lansere en podcast som tar for seg gründer-virksomheter og hjelpe de som lurer på hvordan man kan starte sin egen bedrift. 

Den Norske økonomien gjør det bra for tiden, noe som betyr at flere tør å satse på drømmene sine. Det å satse på drømmene sine er dessverre ikke godt nok til å få en bedrift til å gå rundt. Man må jobbe beinhardt samtidig som man må være bevist på hva som skjer og hvordan man kan vinkle alle mulige utfall til noe positivt.

Hva er de vanligste feilene man kan gjøre i en nystartet bedrift?

Den vanligste feilen til en mislykket bedrift, ifølge Forbes, er at bedriftene ignorerer hva markedet/kunden trenger. De fleste uerfarne entreprenører og gründere glemmer å skape et unikt trekk ved firmaet sitt, et trekk som skiller de fra alle de andre i det samme marked.

Det finnes hundrevis av bøker som kan hjelpe deg med å bedre forstår disse konseptene. Min anbefaling er boken Effectual entrepreneurship (link nederst i posten), og den baserer seg på noen prinsipper som jeg anbefaler alle entreprenører og gründere til å lese seg opp på. Jeg har kompilert sammen disse fem prinsippene for deg som du kan laste ned ved å fylle ut under.

Download 5 Principals of Effectuations

Get our free checklist for improving how you effectuate any project.

Hvorfor starte en podcast?

Som jeg nevnte tidligere i posten så finnes det mange bøker som dreier seg om entreprenørskap, men det er ikke alltid man har tid til å sitte ned og lese seg opp på alt dette, derfor kan en podcast være et bedre format for deg.

Det vil komme en ny episode hver uke. Hver episode vil ha sitt eget tema, og hvert tema vil ha en gjest som kommer til å reflektere dette temaet.

Hvis du vil vite mer om effectual entrepreneurship så kan du trykke på linken under som tar deg med til Amazon, hvor du kan kjøpe boken. Effectual entrepreneurship

Første episode av Gründer-podden vil bli lansert snart, so stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment